Βρείτε μας στο Facebook!

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Βαλτερό - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ


Ο Ηρακλής μας δεν κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη απέναντι στο Βαλτερό και να σκαρφαλώσει στην 2η θέση της βαθμολογίας.Παρόλο που ηττηθήκαμε 3-0 η ομάδα μας έπαιξε ωραία μπάλα με κέφι και πάθος και προσπάθησε με νύχια και με δόντια να πετύχει ένα γκολ πράγμα όμως που δεν κατάφερε...


Οι "οργανωμένοι" πήγαν στο Βαλτερό και υποστήριξαν την ομάδα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με πολλή φωνή,χαρτάκια,τύμπανο και σημαίες.Ο προπονητής της ομάδας μας καθώς ήταν 2-0 και δεν υπήρχε μεγάλη ελπίδα να πάρουμε το παιχνίδι έδωσε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να παίξουν και να δουν με τον δικό τους τρόπο το παιχνίδι.


Τραυματισμός του Παπαδόπουλου Σ. μετά από στραβοπάτημα στην φάση του 2ου γκολ,δεν ξέρουμε ακόμη αν είναι τίποτα σοβαρό αλλά ελπίζουμε να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα και να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.Λίγες φάσεις για την ομάδα μας το ίδιο και για την ομάδα του Βαλτερού η οποία κατάφερε με αυτές τις φάσεις να σκοράρει 3 φορές και να συντρίψει την ομάδα μας το ίδιο και την ψυχολογία των παικτών μας.


Από το παιχνίδι αυτό απουσίαζαν οι Γκάλιος Ν και Παπαδόπουλος Γ ενώ επανήλθαν σε αγωνιστική δράση οι Τσαλπάζης Β και Γκάλιος Ηλίας.Το ματς πραγματοποιήθηκε με την παρουσία 150 ανθρώπων να παρακολουθούν ένα παιχνίδι έντονης σημασίας και από της δύο πλευρές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου