Βρείτε μας στο Facebook!

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ - Αναγέννηση Πετριτσίου(video)





Ένα ευχάριστο απόγευμα για την ομάδα μας καθώς επικράτησε την ομάδα του Πετριτσίου με 2-1.Το σκορ άνοιξε η ομάδα του Πετριτσίου αλλά η χαρά δεν κράτησε για πολύ όταν ο Λευτέρης Φιλλιπίδης με ωραίο κοντινό μονοκόμματο πλασέ μετά από όμορφη σέντρα...
από τα πλάγια έστειλε την μπάλα στην αντίθετη μεριά από την οποία περίμενε ο τερματοφύλακας και έτσι έκανε το 1-1.


Στην συνέχεια η ομάδα μας θέλησε να αντιστρέψει το αποτέλεσμα και να πάρει κεφάλι στο σκορ αλλά ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη.Κόκκινη κάρτα στον Παπαδόπουλο Κ. άδικα μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή αυτός έπεσε και ο διαιτητής όχι μόνο δεν υπέδειξε την άσπρη βούλα αλλά του έβγαλε και κόκκινη.Χαμένη διπλή ευκαιρία από τον Γκάλιο Η. ο οποίος εξαπέλυσε έναν κεραυνό από τα 35 μέτρα και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι,στη συνέχεια σε ένα μπέρδεμα η μπάλα κατέληξε πάλι σε αυτόν που με ένα σουτ την έστειλε λίγο δίπλα από την εστία του τερματοφύλακα του Πετριτσίου


Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε ωραίο και ποιοτικό ποδόσφαιρο και πετύχαμε ένα πανέμορφο γκολ.Το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Γκάλιος Η. μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή το οποίο πανηγύρισαν οι 70 οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ που βρέθηκαν στο γήπεδο.


Ακολούθησαν πολλά νεύρα και αντιαθλητικές στιγμές στο παιχνίδι αλλά ξεπεράστηκαν και η ομάδα μας πέτυχε ακόμη μια νίκη.Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε και  ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε 6' λεπτά καθυστερήσεων στα οποία κράτησε 4' λεπτά επιπλέον.Στα 6' ΄λεπτά χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μιτκώνη να κοντρολάρει την μπάλα από τον αέρα και να κάνει ένα χαλαρό σουτ.


Στο τέλος του αγώνα οι επόπτες και ο διαιτητής μπήκαν γρήγορα στο "δωμάτιο διαιτητών" και αυτό εμπόδισε κάποιους δικούς μας να κάνουν φασαρία.Όταν κατάλαβαν ότι δεν θα έβγαιναν κάποιοι παίκτες του Πετριτσίου προκάλεσαν φασαρία και ο διαιτητής τότε βγήκε έξω και έβγαλε κόκκινη κάρτα στον Παπαδόπουλο Γ.


Αυτό ήταν...Είμαστε πλέων ένα φαβορί του ομίλου γιατί μπορούμε!Τελικό σκορ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ - Ανναγέννηση Πετριτσίου 2-1(άντε γεια).



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου