Βρείτε μας στο Facebook!

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

"Επίθεση" για άνοδο από τον Ηρακλή Αμμουδιάς!


Μετρώντας 60 χρόνιας ζωής και ιστορίας, ο Ηρακλής Αμμουδίας δείχνει πλέον πιο ώριμος και αποφασισμένος από ποτέ, για να κάνει την υπέρβαση και να μπορέσει όχι μόνο να κερδίσει τις εντυπώσεις στο πρωτάθλημα της Α΄ Ε.Π.Σ.Σ αλλά και να κάνει το κάτι παραπάνω.
Στόχος που προϋποθέτει τη συμμετοχή στα play offs και τη διεκδίκηση φυσικά της ανόδου στη Δ΄ Εθνική.

Mε νέο πρόεδρο τον Μαρίνο Μαρίγκο και αρκετά νέα μέλη στο Δ.Σ άπαντες ελπίζουν η ομάδα να έχει μια επιτυχημένη χρονιά σε όλα τα επίπεδα και για αυτό άλλωστε έγιναν και προσεγμένες μεταγραφικές κινήσεις που θα δώσουν εμπειρία και ποιότητα στην ομάδας.
Νέος προπονητής του Ηρακλή θα είναι ο Σάκης Χίτζος που βρισκόταν στον πάγκο του Άρη Ποντισμένου και αναλαμβάνει να καθοδηγήσει αυτή τη νέα προσπάθεια. 

Από το περσινό ρόστερ έμειναν 11 παίκτες και συγκεκριμένα οι: Ηλίας Γκάλιος, Νίκος Γκάλιος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Μεντεσίδης, Φιλιππίδης, Στοϊκος, Αγριανίδης, Νικολάκης, Μαρίγκος Μ. και Μαρίγκος Ν.

Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς πραγματοποίησε 13 μεταγραφές προκειμένου να πετύχει το στόχος της.Αποκτήθηκαν οι: Τζίμας(τερματοφύλακας από Βαλτερό), Αβράμης(αμυντικός από Βαλτερό), Στεργιάδης(αμυντικός από Βαλτερό), Σιδηρόπουλος(μέσος από Βαλτερό), Σαλαμάνοφ(μέσος από Βαλτερό), Γιουρούκοφ(αμυντικός από Βαλτερό), Κολοκοτρώνης(επιθετικός από Εθν.Σιδηροκάστρου), Μαρίγκος(μέσος από Μέγα Άλεξ. Ηράκλειας), Τζούλιας(επιθετικός από Σκοτούσα), Ντίνας(μέσος από Μελενικίτσι), Σαπουντζής(αμυντικός από ΠΑΟΚ Ηράκλειας), Τσουντουράκης(επιθετικός από Ποντισμένο), Κωτούλιας(μέσος από Θερμοπηγή).

Από την ομάδα αποχώρησαν οι: Σταυράκογλου, Παρασκευάς, Σαλούπης, Μαυρίδης, Χατζηιωαννίδης, Δημητρανόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου