Βρείτε μας στο Facebook!

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!



Το ammoudia-fc.blogspot.com επανέρχεται σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς και πρώτα απ'όλα εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε εσάς και τις οικογένειές σας.Μια χρονιά που ξεκινάει με αρκετή δράση για την ομάδα μας και ελπίζουμε να έχει μόνο χαρές!




Πέρασαν τα Χριστούγεννα, πέρασε και η Πρωτοχρονιά,πέρασαν τα Θεοφάνια και ήρθε η ώρα τα κεφάλια να... μπούνε μέσα και να επανέλθουμε σε κανονικούς, ΑΜΜΟΥΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ρυθμούς!Όπως σας είχαμε πει, το τελευταίο δεκαήμερο κινηθήκαμε σε πολύ χαλαρά επίπεδα, με το ammoudia-fc.blogspot.com να κάνει τις δικές του διακοπές.Βέβαια, θεωρώ πως ακόμα κι έτσι, σας ενημερώσαμε όσο μπορούσαμε και αυτό το διάστημα.


Από σήμερα, επανερχόμαστε στην... ενεργό δράση και πρώτα απ'όλα θέλω να ευχηθώ σε εσάς και τις οικογένειές σας χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και χαρά!Φυσικά, να ευχηθούμε και στην αγαπημένη μας ομάδα πάντα επιτυχίες και καλή τύχη.Εμείς εδώ θα είμαστε να καταγράφουμε τις προσπάθειες των αθλητών μας και ελπίζουμε να μας δώσουν πολλές χαρές φέτος.


Το 2012 θα είναι μία χρονιά στην οποία θα δούμε αρκετά και, αν μη τι άλλο, ξεκινάει με... μπόλικη δράση από τις πρώτες κιόλας ημέρες της.Χθες,Σάββατο είχαμε τον αγώνα με το Μελινικίτσι και το άλλο Σάββατο με το Πετρίτσι για την πρώτη και δεύτερη εβδομάδα του νέου έτους.


Το ammoudia-fc.blogspot.com από την πλευρά του θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στις απαιτήσεις σας και να σας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα για όλα όσα αφορούν την ΗΡΑΚΛΑΡΑ μας!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου